Ontdek de Bandenservice van Autobedrijf Linker

Linker Bandenservice


Het juiste adres voor uw zomer- en winterbanden. Opslag voor maar 35,- per jaar inclusief seizoenswissel. Altijd veilig op weg met de Bandenservice van Linker Autobedrijf. Voorkom verrassingen onderweg en neem vandaag nog contact met ons op!

.

Autobedrijf Linker Bandenservice

Autobedrijf Linker is het juiste adres als u denkt aan een bandenservice. Bij ons kunt u gemakkelijk en voordelig uw zomer- en winterbanden opslaan. Wanneer u niet beschikt over de ruimte om uw banden thuis op te slaan, of u heeft er simpelweg geen zin in dat uw autobanden het hele jaar in de weg staan dan is dat geen probleem! Wij nemen deze last graag van uw schouders en slaan de banden voor u op. Het grote verschil met de meeste garages is dat wij onze bandenopslag in eigen beheer hebben. Dit betekend dat als u wilt beschikken over uw banden wij deze direct voor u kunnen pakken en indien nodig monteren.

Naast dit gemak en deze service zijn uw banden in onze opslag ook nog eens verzekerd tegen diefstal en brand. Wilt u meer weten over de Bandenservice van Autobedrijf Linker neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0594-641264 wilt u het liever per mail afhandelen dan kan dat ook. U kunt ons mailen via het contactformulier op onze site u gaat naar ons contactformulier door hier te klikken. Ook heeft u de mogelijkheid om een terugbel verzoek te plaatsen wij zullen dan contact met u opnemen. Een terugbel verzoek kunt u hier plaatsen. Wilt u eerst weten wat de ervaringen zijn van andere klanten, kijkt u dan eens in ons ervaringsscherm. De Bandenservice van Autobedrijf Linker probeert altijd up-to-date te zijn zodat u gebruik kunt maken van de beste deals!

 

Waarom winterbanden?

U heeft het wellicht vaker gehoord maar het is geen fabel, wanneer u met de winterdag veilig op de weg wilt zijn dan zijn winterbanden geen overbodige luxe. Dit geldt niet alleen als het sneeuw of ijzelt maar zodra de temperatuur onder de 7 graden Celsius komt zorgen winterbanden voor aanzienlijk meer grip op de weg. Dit komt omdat het rubber van de winterbanden een andere samenstelling hebben dan het rubber van bijvoorbeeld zomerbanden of 4-seizoensbanden.

Dit speciale rubbermengsel houdt de banden soepeler en door het aangepaste profiel worden sneeuw, hagel en vuilresten gemakkelijk en snel weggewerkt. Op gladde en ook besneeuwde wegen zorgt het aangepaste profiel voor een goede wegligging. Uw remweg wordt aanzienlijk korter wat de kans op ongelukken stukken kleiner maakt. Winterbanden zijn daarom dus niet alleen geschikt voor besneeuwde wegen maar zijn ook zeer geschikt bij natte en barre omstandigheden. Naast het feit dat winterbanden veiliger zijn, is het in veel landen om ons heen verplicht. Gaat u binnenkort naar het buitenland, informeer hier dan goed naar!

Bekijk eens de winterbanden test van de ANWB en bestel vandaag nog uw winterbanden bij onze Bandenservice.