Banden

Het juiste adres voor uw zomer- en winterbanden. Opslag voor maar 35,- per jaar inclusief seizoenswissel. Altijd veilig op weg met de Bandenservice van Linker Autobedrijf. Voorkom verrassingen onderweg en neem vandaag nog contact met ons op!

Autobedrijf Linker Bandenservice

Autobedrijf Linker is het juiste adres als u denkt aan een bandenservice. Bij ons kunt u gemakkelijk en voordelig uw zomer- en winterbanden opslaan. Wanneer u niet beschikt over de ruimte om uw banden thuis op te slaan, of u heeft er simpelweg geen zin in dat uw autobanden het hele jaar in de weg staan, dan is dat geen probleem! Wij nemen deze last graag van uw schouders en slaan de banden voor u op. Het grote verschil met de meeste garages is dat wij onze bandenopslag in eigen beheer hebben. Dit betekent dat als u wilt beschikken over uw banden wij deze direct voor u kunnen pakken en indien nodig monteren.

Naast dit gemak en deze service zijn uw banden in onze opslag ook nog eens verzekerd tegen diefstal en brand. Wilt u meer weten over de Bandenservice van Autobedrijf Linker, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0594 61 12 64.

Wilt u het liever per e-mail afhandelen, dan kan dat via onze contactpagina.

Waarom winterbanden?

Wanneer u met de winterdag veilig op de weg wilt zijn, dan zijn winterbanden geen overbodige luxe. Dit geldt niet alleen als het sneeuwt of ijzelt, maar zodra de temperatuur onder de 7 graden komt, dan zorgen winterbanden voor aanzienlijk meer grip op de weg. Dit komt omdat het rubber van de winterbanden een andere samenstelling hebben dan het rubber van zomerbanden of 4-seizoensbanden.

Dit speciale rubbermengsel houdt de banden soepeler. Door het aangepaste profiel worden sneeuw, hagel en vuilresten gemakkelijk en snel weggewerkt. Op gladde en ook besneeuwde wegen zorgt het aangepaste profiel voor een goede wegligging. Uw remweg wordt aanzienlijk korter wat de kans op ongelukken stukken kleiner maakt. Winterbanden zijn daarom dus niet alleen geschikt voor besneeuwde wegen maar zijn ook zeer geschikt bij natte en barre omstandigheden.

Winterbanden zijn veiliger en in veel landen om ons heen verplicht. Gaat u binnenkort naar het buitenland? Neem dan contact op.

Test winterbanden

De ANWB laat zien wat het verschil is. Kijkt u mee?