Werkplaats - Autobedrijf Linker

Werkplaats


Linker Marum

Werkplaats Autobedrijf Linker

Vakkundig onderhoud van alle merken auto’s. Profiteer van onze voordelige tarieven en voorkom vervelende situaties onderweg. Uw auto goed laten onderhouden hoeft niet duur te zijn! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies en kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak.

Onderhoud

Essentieel voor de levensduur is de onderhoud van uw auto. Door uw auto regelmatig te laten controleren en onderhouden wordt de kans op problemen onderweg geminimaliseerd. Door een regelmatig contact met onze garage wordt de kans op het vroeg ontdekken van defecten vergroot. Wij kijken graag met u mee wat voor uw auto de beste onderhoudsinterval is. Elk merk en model heeft zijn eigen eigenschappen en kenmerken. Door goed op de hoogte te zijn van deze aandachtspunten van uw auto voorkomt u vervelende problemen onderweg.

Onderhoudsbeurt

De vraag wat er nu werkelijk gebeurt tijdens een onderhoudsbeurt, is er één die vaak gesteld wordt. De nadruk van onze onderhoudsbeurten ligt op de werking en controle van uw motor, uw veiligheidssystemen zoals bijvoorbeeld uw remmen. Verder wordt bij ons de olie ververst en het oliefilter vervangen. Dit gebeurt om een zo optimaal mogelijke smering van uw motor te garanderen.

Wanneer de toestand van uw luchtfilter en/of uw bougies erom vraagt om vervangen te worden dan zullen wij dit meenemen tijdens de onderhoudsbeurt. Ook wordt er gekeken naar de overige vloeistoffen waarbij u kunt denken aan onder andere koelvloeistof en remvloeistof. Wanneer het nodig is deze bij te vullen dan zal dit tijdens de onderhoudsbeurt worden gedaan.

Naast deze standaard zaken wordt er altijd naar aanleiding van uw input en onze eigen ervaring van het merk en model gekeken welke zaken omtrent uw auto onze aandacht verdienen. Er wordt natuurlijk altijd gekeken naar de toestand van uw banden en doen we ook een controle van uw verlichting. Toch hebben verschillende merken en modellen soms hun eigen aandacht nodig. Wij zullen dit samen met u bespreken en zo nodig een reparatie uitvoeren.

U kunt erbij ons op rekenen dat alles in overleg gebeurt en dat er altijd ruimte is voor input van uw kant. Op deze manier repareren wij uw auto niet voor u maar samen met u.

APK-Keuring

De APK is een Algemene Periodieke Keuring die voor de meeste auto’s jaarlijks verplicht is. De APK is een wettelijke keuring die geldt voor alle voertuigen in Nederland. De keuring is bedoelt om de verkeersveiligheid te bevorderen en daarnaast is de keuring bedoelt ter bescherming voor het milieu.

Autobedrijf Linker beschikt over meerdere APK-keurmeesters. Zij inspecteren en beoordelen uw auto op milieu- en veiligheidsaspecten. U kunt hierbij denken aan onder andere de volgende zaken: Stuurinrichting, wielophanging, remmen, autogordels, banden, verlichten, carrosserie, uitlaatgassen en het zicht door uw voorruit.

De bevindingen van de keuring worden met u besproken en genoteerd op het APK-keuringsformulier. U krijgt dan van ons de opties te horen en de eventuele reparaties die noodzakelijk zijn om uw auto goed te keuren voor de APK. Wanneer uw auto is goedgekeurd al dan niet met de nodige reparaties ontvangt u van ons een APK-formulier waarmee u in de meeste gevallen weer 1 jaar veilig de weg op kan. Wij zijn een RDW-erkend APK-keuringsstation.

Waarom Autobedrijf Linker

Een belangrijk uitgangspunt van ons autobedrijf is om de kosten voor u zo beperkt mogelijk te houden. Onze visie is dan ook om samen met u te kijken naar wat onze en uw mogelijkheden zijn. Maatwerk en gepaste oplossingen zijn dan ook onze specialiteit.

Daarom repareren wij uw auto altijd in overleg. Het is namelijk mogelijk om een auto te voorzien van fabrieksoriginele onderdelen, vervangingsonderdelen, ruildelen of gebruikte onderdelen. Al deze mogelijkheden hebben stuk voor stuk hun eigen voor- en nadelen. Deze voor- en nadelen worden met u besproken zodat u een goede keuze kunt maken die bij u en uw budget passen. Tevens hebben we de beschikking over monteurs met jarenlange ervaring met allerhande merken. Door deze ervaring zijn onze monteurs zeer vindingrijk en efficiënt in het oplossen van problemen. Hier doet u uw voordeel mee!

Los van de praktische en kostenbesparende voordelen bieden wij u nog een reden om klant bij ons te zijn en te blijven: Een professionele aanpak met een persoonlijke touch, wij kennen onze klanten, zijn laagdrempelig en staan altijd open voor suggesties en overleg!

Meteen weten wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Telefoonnummer: 0594-641264

Contactscherm

 

Beveiliging en verzenden