Laat uw mening achter - Autobedrijf Linker

Laat uw mening achter

Op deze pagina kunt u uw mening achterlaten. U kunt ons een beoordeling geven doormiddel van uw stem op basis van sterren. Verder kunt u uw beoordeling of mening toelichten. Wij zouden graag uw mening willen weten als het gaat om onze website, service, producten, diensten enzovoort. Wij gebruiken uw mening om onze producten en diensten te verbeteren !

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Autobedrijf Linker
Average rating:  
 9 reviews
by J. Buijvoets on Autobedrijf Linker
Autobedrijf Linker

Al bijna 25 jaar zijn we een tevreden klant van Autobedrijf Linker.

Ook onze 'nieuwe'(tweedehandse) auto's kopen we hier.

Zeer goede service en vriendelijke mensen.

by de Poel on Autobedrijf Linker
bedrijf

Goed en betrouwbaar adres. We komen er al jaren. Vriendelijke personeel, goede service.

by Symeon on Autobedrijf Linker
Aanschaf andere auto

Ik heb onlangs weer eens een andere auto gekocht, na overleg met André is het een wat andere auto geworden dan ik voor ogen had maar qua eisen die ik had voor mijn nieuwe auto heeft deze meer luxe en hij voldoet super.Service is altijd al goed geweest bij hun.Het is niet mijn eerste auto die ik gekocht heb bij deze garage en vast ook niet de laatste...

by Kor Giroldi on Autobedrijf Linker
Autobedrijf Linker

Een hele fijne garage. Goede en snelle service. Vertouwd adres. Meerdere keren een auto ongezien van ze gekocht, en geen moment spijt. Eerlijk en goed advies. Ga zo door. Aanbevelen zal ik ze zeer zeker.

by Miranda van der Laan on Autobedrijf Linker
Reparatie na mankement

Enkele weken geleden een Lancia Delta gekocht. Na enige tijd vegon hij moeilijker te schakelen tot dit helemaal niet meer ging. Bij een andere garage is geconstateerd dat de koppeling totaal versleten was. Linker heeft hem opgehaald en kosteloos gerepareerd, tevens direct het vliegwiel vervangen, ook kosteloos!!! Klasse geregeld, zo zijn er nog maar weinig garages!

by Johan Jakobs on Autobedrijf Linker
Verhuur

Vanwege mijn verhuizing hadden we twee dagen een bakwagen met laadklep gereserveerd. Niet voor het eerst, en ik kan zeggen, niet voor het laatst. De auto stond wederom volgens afspraak klaar en nadat ik een kopie rijbewijs en wat geld had achtergelaten kon ik de auto ophalen. De ontvangst bij Linker was wederom prima, correct te woord gestaan en de km stand kon gewoon via de app / foto doorgegeven worden aan Yvonne.

Kortom, prima service, prima afspraken. Zeer tevreden ! Zou ik het aanraden ? ABSOLUUT !!

by Kees van den Eijnden on Autobedrijf Linker
Aanschaf occasion

Begin november 2020 hebben wij een Mitsubishi Outlander PHEV uit 2015 gekocht bij Autobedrijf Linker. Na de proefrit zijn we een prijs overeengekomen zonder BOVAG garantie. Vrij snel na aflevering kwamen er een paar mankementen naar voren die we bij de proefrit niet hebben geconstateerd. De DAB+ interface bleek niet te werken en bij elektrische rijden deed de verwarming het niet. Linker heeft de DAB+ interface kosteloos vervangen. Ook hebben zij hun best gedaan het probleem met de verwarming op te lossen. Uiteindelijk zijn we voor het probleem met de verwarming, in overleg met Linker, naar een Mitsubishi dealer gegaan. Een deel van de kosten voor de reparatie heeft Linker voor haar rekening genomen. Dus ondanks dat we geen garantie bij de koop waren overeengekomen hebben zij toch reparaties zonder kosten uitgevoerd en hebben zij een deel van de door ons gemaakte kosten bij de dealer vergoed. Grote klasse!

by Thalen on Autobedrijf Linker
service en reparatieonderhoud

Na de aanschaf van een occasion bij garage Linker ben ik inmiddels een paar jaar klant van Autobedrijf Linker. Tijdens de garantieperiode deed zich een behoorlijk mankement aan de auto voor (versnellingsbak vervangen)wat door garage Linker geheel kostenloos is opgelost. Bij regulier onderhoud en APK wordt altijd vooraf overleg met de klant gevoerd als zich een onvoorziene kostbare reparatie aandient.Dat geeft vertrouwen in het bedrijf en dat vertrouwen is tot vandaag nooit beschaamd. Kortom een prima garage waar je op een prettige wijze , tegen redelijke kosten door bekwame monteurs geholpen wordt.NB.

Las vandaag iets over de historie van het bedrijf. Interessant. Wel jammer dat er nogal wat grammaticale foutjes inzitten. Als u dat wilt wil ik die er wel uit halen (service).

Groeten,

Jan Thalen

Nietap

by Moderator on Autobedrijf Linker
Dit is een test reactie (Beoordeling over)

In dit veld kunt u uw mening/beoordeling achterlaten. U kunt laten weten wat u vind van onze site, producten en/of diensten. Wij weten graag wat er bij u speelt zodat wij ons kunnen blijven ontwikkelen.

Wanneer wij uw reactie hebben goedgekeurd kunt u hier een antwoord van ons verwachten.