Laat uw mening achter

Op deze pagina kunt u uw mening achterlaten. U kunt ons een beoordeling geven doormiddel van uw stem op basis van sterren. Verder kunt u uw beoordeling of mening toelichten. Wij zouden graag uw mening willen weten als het gaat om onze website, service, producten, diensten enzovoort. Wij gebruiken uw mening om onze producten en diensten te verbeteren !

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Autobedrijf Linker
Average rating:  
 2 reviews
by Thalen on Autobedrijf Linker
service en reparatieonderhoud

Na de aanschaf van een occasion bij garage Linker ben ik inmiddels een paar jaar klant van Autobedrijf Linker. Tijdens de garantieperiode deed zich een behoorlijk mankement aan de auto voor (versnellingsbak vervangen)wat door garage Linker geheel kostenloos is opgelost. Bij regulier onderhoud en APK wordt altijd vooraf overleg met de klant gevoerd als zich een onvoorziene kostbare reparatie aandient.Dat geeft vertrouwen in het bedrijf en dat vertrouwen is tot vandaag nooit beschaamd. Kortom een prima garage waar je op een prettige wijze , tegen redelijke kosten door bekwame monteurs geholpen wordt.NB.

Las vandaag iets over de historie van het bedrijf. Interessant. Wel jammer dat er nogal wat grammaticale foutjes inzitten. Als u dat wilt wil ik die er wel uit halen (service).

Groeten,

Jan Thalen

Nietap

by Moderator on Autobedrijf Linker
Dit is een test reactie (Beoordeling over)

In dit veld kunt u uw mening/beoordeling achterlaten. U kunt laten weten wat u vind van onze site, producten en/of diensten. Wij weten graag wat er bij u speelt zodat wij ons kunnen blijven ontwikkelen.

Wanneer wij uw reactie hebben goedgekeurd kunt u hier een antwoord van ons verwachten.